Geplaatst op

SAPAS Amsterdam

Soms loopt een dagje toch wat anders dan je eigenlijk in gedachte hebt. Zo ging ik vandaag naar Amsterdam om onder andere met Susanna Lampe af te spreken om zowel bij te kletsen als haar sapjes te proeven (red. Sapas). Uiteindelijke belandde we (Susanna en ik) bij Spaces in Amsterdam om nog even gezellig bij te kletsen met Derek Tigges.

Bij het DeLamar theater stapte ik de Smart auto met Sapas-logo in om samen met Susanna richting de Pijp te rijden om daar aan de Albert Cuijp (wat overigens een walhalla is om mensen te kijken en trends te spotten) een lekkere cappu to drinken. En natuurlijk haar sapjes proeven. Ze had de sapjes in zo’n typisch bruin tasje gedaan en dan haal je er 3 kleurrijke flesjes uit. Dat is al een experience op zichzelf. De sapjes Detox, Oer en Bizar hadden allemaal hun sapspecifieke ingrediënten. En zeg toch zelf zo’n flesje hoort toch in je koelkast te staan!

Daarna zijn we naar Spaces gegaan aan de Herengracht in Amsterdam. Flexwerkplekken in een inspirerende omgeving waar freelancers en ZZP’ers zich thuis voelen. Dit past prima in de trend van Urban Nomads.

Samen met Derek en Susanna hebben we nog eens goed gekeken naar  de sapjes en het assortiment. Een soort van mini Domein Dialoog Dag. Heel erg jammer dat Susanna niet kan komen donderdag maar we gaan geheid nog van haar horen!

Oer en Detox

        

En natuurlijk houdt het niet op als het sapje op is. De verpakking is gemaakt van afbreekbaar materiaal. En ik heb het natuurlijk apart van het normale afval gesorteerd. Zoals het hoort. Een beter milieu begint bij jezelf.

Dus ga eens naar de site en als je in amsterdam bent, neem gerust een bezoekje aan sapas. Het is zeker de moeite waard. Achter elke goed concept zit een creatief brein. Susanne kan niet wachten om weer een leuke blog over Sapas te kunnen schrijven.

bron: www.sapas.net

Advertenties

3 Reacties op “SAPAS Amsterdam

  1. sapas

    waarom staan ze er niet recht op..? Was je een beetje dronken van zoveel sapjes:)..??

  2. Derek

    Leuk stukje! Was erg leuk om je te zien! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s