Geplaatst op

Gaytopia

Een of andere Oegandese sjeik kwam een tijdje terug op het lumineuze idee om alle homo’s van Oeganda op een eilandje in een meer te smijten en te wachten tot ze zouden verhongeren. Dat zou dan meteen in een klap de oplossing zijn voor het ‘homoprobleem’ in Oeganda. Ik vind het op zich een prima idee, maar dan wel even met een paar aanpassingen.

Dit idee zou mij beter aanstaan:

Wij als homo´s richten een onafhankelijke staat op. Het grondgebied van Monaco lijkt me een prima begin. Klein kutstaatje, no one gives a fuck, lijkt mij.

Ok, we trekken dus in in Monaco. We gooien alle hetero´s het land uit en laten alleen nog homo´s binnen. 

Een selecte groep heterovrouwen mag ook burger worden. Wie hebben we anders om mee te shoppen in onze zojuist opgerichte, gay-only, modebewuste staat?

Aangezien de zomers uiterst prettig zijn in Monaco, zal een deel van de nieuwe Pink-tax worden uitgegeven aan het bouwen van homovriendelijke.

Om het voortbestaan van de staat en haar burgers te verzekeren, kunnen de heterovrouwen ook gebruikt worden als legbatterijen. De kindjes worden natuurlijk uiterst homoseksueel opgevoed daar het niet in ze op mag komen hetero te zijn. Hetero’s worden naar een kamp gestuurd waar ze deze zonde afleren en zich voortaan geheel zullen toeleggen op het homoseksuele evangelie, dat begint met Adam en Evert.

Op scholen wordt, naast de elementaire vakken zoals naaien, tekenen, drama, poëzie, zang en shopping-economics, ook een beetje lesgegeven in taal en rekenen. Meer hebben we niet nodig. Wie zich echter toch geroepen voelt om dokter te worden, kan zich aanmelden bij de staat en krijgt volledig gratis een beurs, met als enige voorwaarde zich geheel te storten op het onderzoek naar de bestrijding van Aids.
Op het niet-gebruiken van condooms zal de doodstraf komen te staan. 

De rest van de tijd wordt voornamelijk besteed aan het bruin worden op stranden, het dansen en zingen in musicals en het bezoeken van geïmporteerde pretpark-ideeën als de Efteling. In de horeca zullen louter Martini en zoete witte wijn worden geschonken.
En wie om bier vraagt, wordt geëxcommuniceerd.

De tv zal alleen nog maar reruns van Greys Anatomy, Gilmore Girls, Will & Grace en Queer As Folk uitzenden. Eens per jaar is het Ellen Degeneres Dag en een hele maand in mei wordt gewijd aan Paul de Leeuw, Jos Brink, Geer en Goor en Carlo Boszhard.

Dansend en huppelend (net als Marijke Helwegen) in roze tutuutjes zullen we gillend over straten rennen. Straten waar het natuurlijk dag en nacht Gay Pride is.

Want kom op, wat willen wij homo’s in godsnaam nog meer?
Dat is toch ons Gaytopia?

Advertenties

2 Reacties op “Gaytopia

 1. CC ⋅

  Hi lekkerding 🙂

  Geweldig, meesterlijk en uit den kunst!!

  Heerlijk zo sarcastisch als je dit neergezet hebt!

  Ik word je trouwe nieuwe bloglezer!

  En ik wil graag burgerschap aanvragen als heterovrouw als dat mogelijk is :p !!

  you know you love me, XoXo cc

 2. Nick ⋅

  F*cking vet xD!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s